Настани

Саем на австралиското образование во Загреб, Хрватска 2019 | Future Option

Саем на австралиско образование "Future Option"

Саем на австралиско образование

Hotel Sheraton

Zagreb, Hrvatska

30.10.2019

Повеќе детали
Саем на австралиското образование во Бања Лука, БиХ 2019 | Future Option

Саем на австралиско образование "Future Option"

Саем на австралиско образование

Banjalučki sajam

Banja Luka, Bosna i Hercegovina

29.10.2019

Повеќе детали
Саем на австралиското образование во Белград, Србија 2019 | Future Option

Саем на австралиско образование "Future Option"

Саем на австралиско образование

Hotel Metropol Palace

Beograd, Srbija

27.10.2019

Повеќе детали
Саем на австралиското образование во Скопје, Македонија 2019 | Future Option

Саем на австралиско образование "Future Option"

Саем на австралиско образование

Marriott Hotel

Skopje, Makedonija

26.10.2019

Повеќе детали
Саем на австралиското образование во Бања Лука, БиХ 2018 | Гледај во иднината - Студирај во Австралија

Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!"

Саем на австралиско образование

Hotel Bosna

Banja Luka, Bosna i Hercegovina

28.10.2018

Повеќе детали