FutureOption.net

Семинар во Бања Лука

Детали

Датум

09.03.2019

Време

12:00-14:00

Локација

Место

Hotel Jelena

Град

Бања Лука, Босна и Херцеговина

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Семинар во Бања Лука "Студирајте и живејте во Австралија" - Бања Лука

Во сабота, 9-ти март, во хотелот "Јелена" во Бања Лука, одржан е семинарот "Студирајте и живејте во Австралија", на кој што посетителите можеа да се запознаат со опциите и условите за студирање али и со другите визи за Австралија. Семинарот го водеше образовниот агент и директор на агенцијата Future  Option, Елена Симиќ, која што со години успешно посредува за австралиски визи.

Сподели со пријатели