FutureOption.net

За Нас

За Нас

Future Option e консултантска агенција која многу години посредува при подготвувањето и поднесувањето на апликации за визи и застапувањето на апликациите во амбасада, вклучувајќи ги студентските , туристичките, партнер и останатите визи.

Нашиот императив е преку индивидуалниот пристап, да пристапиме кон секој клиент и да му обезбедиме квалитетна услуга која опфаќа советување, помош при изборот и запишувањето на соодветната студиска програма, професионална подготовка на апликацијата за виза за студирање, посета и миграција во Австралија, Канада, Европа, Америка и Нов Зеланд.

Главен советник е сертифицираниот агент Елена Симиќ, која преку транспарентен, искрен и реален пристап кон секој клиент со голема посветеност и одговорснот, работи со Вас на подготвувањето на аплкации, со детална проценка и анализа на опциите и ситуацијата на секој клиент.

Во изминатите години со соработка и поддршка на колеџите и универзиетите, организиравме голем број на настани вклучувајќи семинари и саеми на образование во Белград, Загреб, Ниш, Нови Сад, Скопје, Сараево и Бања Лука, на кои присуствуваа преку 10,000 посетители.

Соработуваме со преку 200 универзитети и колеџи кои нудат различни нивоа на студии и студиски програми и до сега успешно имаме водено процедури за визи и запишано преку 500 студенти на студии во иностранство од сите делови на Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Македонија и Ц. Гора.

Постојано работиме на унапредувањето на услугата и со професионален пристап кон потребите на нашите клиенти развиваме и градиме доверба, искрен и професионален однос.

Агент Елена Симиќ - Future Option

Агент за визи и советник за студирање во странство, со големо искуство во запишувањето на студенти на студии во Америка, Австралија, Канада, Нов Зеланд, Велика Британија и Европа. Низ долгогодишната работа успешно запишавме голем број студенти од Србија но и од сите делови на регионот (Босна и Херцеговина, Хрватска, Македонија, Црна Гора) на студии во странство.

Преку индивидуален пристап, на нашите студенти им овозможуваме квалитетна услуга во секој чекор од постапката, од детална проценка на профилот и советување, до избор на образовна институција и програма, подготовка на апликацијата и аплицирање за студентска виза.

Советување можете да закажете секој работен ден во нашата канцеларија во Македонска 30 во Белград или онлајн преку Skype/Viber, а пред тоа треба да го пополните нашиот прашалник за проценка на профилот.

  • Детална проценка и анализа на ситуацијата на секој клиент
  • Професионално советување на основа на официјални информации од страна на миграционата служба
  • Транспарентност при работата во секоја фаза на апликацијата, одговорен, искрен и реален пристап кон секој клиент
  • Стручна помош при изборот на студиска програма и образовна институција
  • Упис на сите типови на студии во иностранство, од курс по англиски до стручни програми, основни, мастер и докторски студии
  • Советување и подготвување на апликацијата за виза за Австралија, Канада, САД и Нов Зеланд со почитување на договорените рокови
  • Застапување на апликациите во амбасадата
  • Асистенција и пружање поддршка по пристигнувањето

Советување и подготовка на апликацијите за виза