Настани

Саем на австралиското образование во Загреб, Хрватска 2018 | Гледај во иднината - Студирај во Австралија

Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!"

Саем на австралиско образование

Hotel Sheraton

Загреб, Хрватска

30.10.2018

Повеќе детали
Саем на австралиското образование во Бања Лука, БиХ 2018 | Гледај во иднината - Студирај во Австралија

Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!"

Саем на австралиско образование

Hotel Bosna

Бања Лука, Босна и Херцеговина

28.10.2018

Повеќе детали
Саем на австралиското образование во Белград, Србија 2018 | Гледај во иднината - Студирај во Австралија

Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!"

Саем на австралиско образование

Hotel Metropol Palace

Белград, Србија

27.10.2018

Повеќе детали
Саем на австралиското образование во Скопје, Македонија 2018 | Гледај во иднината - Студирај во Австралија

Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!"

Саем на австралиско образование

City Hall Center

Скопје, Македонија

25.10.2018

Повеќе детали