FutureOption.net

Саем на австралиско образование

  • Почетна
  • /
  • Настани
  • /
  • Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!"

Детали

Датум

28.10.2018

Време

12:00-16:00

Локација

Место

Hotel Bosna

Град

Бања Лука, Босна и Херцеговина

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!" - Бања Лука

Сподели со пријатели