FutureOption.net

Семинар во Белград

Детали

Датум

14.03.2019

Време

18:00-20:00

Локација

Место

Hotel 88rooms

Град

Белград, Србија

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Семинар во Белград "Студирајте и живејте во Австралија" - Белград

Во четврток, 14-ти март, во хотелот "88 rooms" во Белград, одржан е семинарот "Студирајте и живејте во Австралија", на кој што посетителите можеа да се запознаат со опциите и условите за студирање али и со другите визи за Австралија. Семинарот го водеше образовниот агент и директор на агенцијата Future  Option, Елена Симиќ, која што со години успешно посредува за австралиски визи.

Сподели со пријатели