FutureOption.net

Семинар во Ниш

Детали

Датум

06.05.2018

Време

13:00-15:00

Локација

Место

New City Hotel

Град

, Србија

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Семинар во Ниш "Студирајте и живејте во Австралија" -

Во хотелот во Ниш, одржан е семинарот „Студирај и живеј во Австралија„, во недела, на 6-ти мај 2018. година. Образовниот агент Елена Симиќ одржа презентација во врска со опциите на студирање, условите за добивање на студентска, но и на партнер и туристичка виза, а после презентацијата одговараше на прашањата на посетителите.

Сподели со пријатели