FutureOption.net

Семинар во Скопје

Детали

Датум

13.02.2019

Време

16:30-18:30

Локација

Место

Hotel Solun

Град

Скопје, Македонија

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Семинар во Скопје "Студирајте и живејте во Австралија" - Скопје

Во среда, 13-ти фебруари, во хотелот "Солун" во Скопје, одржан е семинарот "Студирајте и живејте во Австралија", на кој што посетителите можеа да се запознаат со опциите и условите за студирање али и со другите визи за Австралија. Семинарот го водеше образовниот агент и директор на агенцијата Future  Option, Елена Симиќ, која што со години успешно посредува за австралиски визи.

Сподели со пријатели