FutureOption.net

Саем на австралиско образование

  • Почетна
  • /
  • Настани
  • /
  • Саем на австралиско образование "Мислете на иднината, студирајте во Австралија"

Детали

Датум

08.10.2016

Време

12:00-16:00

Локација

Место

Хотел Metropol Palace

Град

Белград, Србија

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Саем на австралиско образование "Мислете на иднината, студирајте во Австралија" - Белград

Во хотелот Метропол Палас се одржа вториот саем на образованието во Австралија под името "Мислете на иднината, студирајте во Австралија" кој што беше посетен од страна на преку 600 посетители, кои имаа можност да дознаат повеќе за предностите и програмите за студирање во Австралија на едно место. Посетителите имаа можност да се запознаат со условите за упис од претставниците на австралиските образовни институции како и од образовниот агент Елена Симиќ.

Сподели со пријатели