FutureOption.net

Саем на австралиско образование

Детали

Датум

27.10.2019

Време

12:00-16:00

Локација

Место

Hotel Metropol Palace

Град

Белград, Србија

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Саем на австралиско образование "Future Option" - Белград

Агенцијата за образование во странство, Future Option, организираше саем на австралиско образование на 27 октомври 2019 година во хотелот Метропол Палас во Белград. Директорката на агенцијата Future Option, Елена Симиќ, го отвори саемот со презентација за студирањето во Австралија, по што присутните имаа можност да разговараат со претставници на австралиските образовни институции. Саемот го посети и амбасадорката на Австралија во Србија. 

Сподели со пријатели