FutureOption.net

Саем на австралиско образование

  • Почетна
  • /
  • Настани
  • /
  • Саем на австралиско образование "Студирајте и живејте во Австралија"

Детали

Датум

13.09.2015

Време

12:00-16:00

Локација

Место

Хотел Metropol Palace

Град

Белград, Србија

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Саем на австралиско образование "Студирајте и живејте во Австралија" - Белград

На првиот саем на образованието во Австралија кој се одржа на 13 септември 2015-та година во хотелот Метропол Палас под името" Студирајте и живејте во Австралија ", преку 450 посетители имаа можност лично да разговараат со представниците на австралиските образовни институции и да се информираат за можностите за студирање во Австралија.

Сподели со пријатели