FutureOption.net

Саем на австралиско образование

Детали

Датум

30.10.2019

Време

17:00-20:00

Локација

Место

Hotel Sheraton

Град

Загреб, Хрватска

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Саем на австралиско образование "Future Option" - Загреб

На 30.10.2019 во хотелот Шератон во Загреб се одржа  2-от саем на австралиско образование во Хрватска. Саемот го отвори Елизабет Букан, представник на австралиската амбасада во Загреб, по што Елена Симиќ одржа презентација за студирање во Австралија.

Сподели со пријатели