FutureOption.net

Саем за образование EDUfair

Детали

Датум

10.03.2017

Време

12:00-16:00

Локација

Место

Хотел Crown Plaza

Град

Белград, Србија

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Саем за образование EDUfair "Што запишуваш?" - Белград

На 14-от по ред EDUFair, саемот за образование во Белград, Австралија како дестинација за студирање беше претставена од Елена Симиќ, образовниот агент за визи за Австралија, заедно со Аустрејд, (Australian Trade and Investment Commission), австралиската агенција за промоција на Австралија и Амбасадата на Австралија во Белград.

Сподели со пријатели