FutureOption.net

Саем на австралиско образование

  • Почетна
  • /
  • Настани
  • /
  • Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!"

Детали

Датум

27.10.2018

Време

12:00-16:00

Локација

Место

Hotel Metropol Palace

Град

Белград, Србија

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!" - Белград

Сподели со пријатели