FutureOption.net

Семинар во Бања Лука

Детали

Датум

31.03.2018

Време

12:00-14:00

Локација

Место

Хотел Јелена

Град

Бања Лука, Босна и Херцеговина

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Семинар во Бања Лука "Студирајте и живејте во Австралија" - Бања Лука

Во склоп на семинарите "Студирајте и живејте во Австралија" во Босна и Херцеговина, се одржа вториот семинар по ред, во сабота, на 31-ви март во Бања Лука, во хотелот "Јелена". Акредитираниот обрзовен агент за Австралија, Елена Симиќ, на посетителите им ги представи можностите за студирање во Австралија и ги информираше во врска со условите за добивањето на различни визи за Австралија.

Сподели со пријатели