FutureOption.net

Семинар во Сараево

Детали

Датум

29.03.2018

Време

17:30-19:00

Локација

Место

Hotel Europe

Град

, Босна и Херцеговина

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Семинар во Сараево "Студирајте и живејте во Австралија" -

Во четврток, 29-ти март, во хотелот "Европа" во Сараево, одржан е семинарот "Студирајте и живејте во Австралија", на кој што посетителите можеа да се запознаат со опциите и условите за студирање али и со другите визи за Австралија. Семинарот го водеше образовниот агент и директор на агенцијата Future  Option, Елена Симиќ, која што со години успешно посредува за австралиски визи.

Сподели со пријатели