FutureOption.net

Саем на австралиско образование

Детали

Датум

29.10.2019

Време

17:00-20:00

Локација

Место

Banjalučki sajam

Град

Бања Лука, Босна и Херцеговина

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Саем на австралиско образование "Future Option" - Бања Лука

На 2-риот саем на австралиско образование во Бања Лука, кој се одржа на 29 октомври 2019 година на Саемот во Бања Лука, посетителите имаа можност да се информираат за опциите за студирање во Австралија и да разговараат со претставници на австралиските образовни институции.

Сподели со пријатели