FutureOption.net

Саем на австралиско образование

Детали

Датум

26.10.2019

Време

11:30-15:30

Локација

Место

Marriott Hotel

Град

Скопје, Македонија

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Саем на австралиско образование "Future Option" - Скопје

На 26 октомври 2019 година во хотелот Мериот во Скопје, се одржа 2-от саем на австралиско образование, кој привлече голем број на посетители, кои имаа можност да се информираат за предностите на студирањето и студиските програми во Австралија, како и за условите на упис од претставниците на австралиските образовни институции и образовниот агент Елена Симиќ.

Сподели со пријатели