FutureOption.net

Семинар во Нови Сад

Детали

Датум

05.05.2018

Време

13:00-15:00

Локација

Место

Новосадски сајам

Град

, Србија

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Семинар во Нови Сад "Студирајте и живејте во Австралија" -

Образовниот агент Елена Симиќ, директорката на агенцијата Future Option, одржа семинар „Студирај и живеј во Австралија„, на Новосадскиот саем, во сабота, на 5-ти мај 2018 година. Посетителите имаа прилика да се информираат кои се опциите и условите за студирање во Австралија, како и за другите визи за Австралија.

Сподели со пријатели