FutureOption.net

Future Fair

Детали

Датум

23.10.2022

Време

12:00-16:00

Локација

Место

Хотел Фалкенштајнер

Град

Белград, Србија

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Future Fair "Студирај во Австралија и Канада" - Белград

Сподели со пријатели