FutureOption.net

Саем на австралиско образование

  • Почетна
  • /
  • Настани
  • /
  • Саем на австралиско образование "Отклучи го успехот, студирај во Австралија!"

Детали

Датум

01.10.2017

Време

12:00-16:00

Локација

Место

Hotel Hyatt

Град

Белград, Србија

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Саем на австралиско образование "Отклучи го успехот, студирај во Австралија!" - Белград

Во недела, 1 октомври, во хотелот "Хајат" во Белград, се одржа третиот саем за австралиското образование. Саемот го отвори агентот Елена Симиќ, со презентација за студирањетово Австралија. На саемот се представија образовни институции од разни австралиски градови, а почесен гостин на саемот беше Аустрејд, австралиската владина агенција за промоција на Австралија.

Сподели со пријатели