FutureOption.net

Семинар во Бијељина

Детали

Датум

01.04.2018

Време

12:00-14:00

Локација

Место

Хотел Дрина

Град

, Босна и Херцеговина

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Семинар во Бијељина "Студирајте и живејте во Австралија" -

Третиот семинар по ред во Босна и Херцеговина, под називот "Студирајте и живејте во Австралија", се одржа на 1-ви април во хотелот "Дрина" во Бијељина. Елена Симиќ, директорката на агенцијата Future Option ја представи Австралија како дестинација за студирање и одговори на прашањата на посетителите во врска со условите и можностите за студирање во Австралија.

Сподели со пријатели