FutureOption.net

Graduate Сертификат и Диплома во Австралија

Graduate Сертификат и Диплома во Австралија

Програмите Graduate Сертификат и Диплома се соодветни опции за оние студенти кои би сакале да ја надоградуваат својата професија и по завршените додипломски студии, а не сакаат да се запишат на мастер програми.

Цена на програмата Graduate Сертификат и Диплома

Школарините за програмите Graduate Сертификат и Диплома се движат од 12.000AUD до одредени 16.000AUD на годишно ниво и се плаќаат семестрално.

Услови и предности на посетувањето на програмата Graduate Сертификат и Диплома во Австралија

  • Завршени додипломски студии на кои главно се надоврзува програмата Graduate Сертификат и Диплома, на која сакате да се запишете
  • Положен меѓународно признат тест за англиски јазик (IELTS, TOEFL, CAE..) со минимална оцена од 6.5 и ниеден дел да не е под 6 на тестот IELTS, но ова во голема мера зависи и од областа на студирање
  • Потребно Ви е помалку време за да ги завршите овие програми
  • Помалку чинат во однос на мастер програмите
  • Можете да ги унапредите Вашите понатамошни можности во кариерата и понатамошната заработка

Потребна Ви е помош за аплицирање за виза за Австралија?

Пополни го прашалникот