FutureOption.net

Визи за Австралија

Визи за Австралија

Студентска виза за Австралија (поткласа 500)

Студентската визa (поткласа 500) ви овозможува да запишете студии и да студирате во Австралија. Со оваа виза имате право да работите половина работно време, додека трае периодот за настава.

Повеќе детали

Партнер виза за Австралија

Партнерската виза за Австралија му овозможува на брачниот или de facto-партнерот на австралискиот државјанин заминување и живот во Австралија.

Повеќе детали

Туристичка виза за Австралија (поткласа 600)

Туристичката виза (поткласа 600) е наменета за оние кои сакаат да ја посетат Австралија рекреативно, семејно или работно на период до 3, 6 или 12 месеци.

Повеќе детали

Иселеничка виза за Австралија за квалификувани работници

Иселеничката виза на основа на квалификации им овозможува на квалификуваните работници заминување и работа во Австралија.

Повеќе детали

Работна виза за Австралија - Temporary Skill Shortage (поткласа 482)

Работната виза (поткласа 482) им овозможува на работодавците да спонзорираат работна сила од странство за одредени дефицитарни позиции. Ова е најчеста виза за вработување на странски работници во Австралија.

Повеќе детали

Бизнис виза за Австралија

Бизнис визата за Австралија ви овозможува да започнете бизнис, да купите постоен или да инвестирате во Австралија.

Повеќе детали

Temporary Graduate виза за Австралија (поткласа 485)

Temporary Graduate визата (поткласа 485) им нуди шанса на неодамна дипломираните студенти да стекнат значајно меѓународно работно искуство во Австралија по завршувањето на студиите.

Повеќе детали

Вереничка (Prospective Marriage) виза за Австралија (поткласа 300)

Вереничка виза за Австралија му овозможува на брачниот или de facto-партнерот на австралискиот државјанин заминување и живот во Австралија.

Повеќе детали

Потребна Ви е помош за аплицирање за виза за Австралија?

Пополни го прашалникот