FutureOption.net

Визи за Нов Зеланд

Визи за Нов Зеланд

Бизнис виза за Нов Зеланд

Бизнис визата за Нов Зеланд овозможува да започнете бизнис, да купите постоечки или да направите инвестиција во Нов Зеланд.

Повеќе детали

Работна виза за Нов Зеланд

Работната виза овозможува работодавците да спонзорираат работници од странство за одредени дефицитарни позиции. Ова е најчеста виза за вработување странски работници во Нов Зеланд.

Повеќе детали

Партнер виза за Нов Зеланд

Партнер визата за Нов Зеланд му овозможува заминување и живот во Нов Зеланд на брачниот или de facto партнер на новозеландскиот државјанин.

Повеќе детали

Туристичка (Visitor) виза за Нов Зеланд

Туристичкта виза наменета е за оние кои сакаат да го посетат Нов Зеланд рекреативно, семејно или деловно на период до 3, 6 или 12 месеци.

Повеќе детали

Студентска виза за Нов Зеланд

Студентската виза ви овозможува да запишете студии и да студирате во Нов Зеланд. Со оваа виза имате право да работите пола работно време, додека наставата е во тек.

Повеќе детали

Иселеничка виза за Нов Зеланд

Иселеничката виза на основа на квалификации им овозможува на квалификуваните работници заминување и работа во Нов Зеланд.

Повеќе детали

Потребна Ви е помош за аплицирање за виза за Нов Зеланд?

Пополни го прашалникот