Future Option

Ваш советник за студирање, работа и преселување во странство. Нашиот тим ќе Ви обезбеди професионална услуга и корисни, веродостојни информации кои ќе Ви помогнат да го направите првиот чекор кон незаборавното животно искуство.

Пополни го прашалникот за виза

Future Option

Future Option е консултантска агенција која пружа стручна помош при аплицирање за студентски, туристички, работни, миграциски, партнерски, деловни и други визи.

Нашите услуги вклучуваат советување, избор на соодветна студиска програма, упис на студии и подготовка на апликацијата за виза за студирање, работа и миграција во Австралија.

Советување можете да закажете секој работен ден во канцеларијата на ул. Македонска 30 во Белград или он-лајн преку Скајп/Вајбер, но претходно неопходно е да го пополните нашиот прашалник за проценка на профилот.

Пополни го прашалникот за виза

Студирање

Студирајте во Австралија на австралиските универзитети, колеџи и школи. Пронајдете соодветен курс по англиски јазик, VET програма, додипломски, мастер или докторски студии и станете меѓународен студент во Австралија.

Патување

Патувајте туристички во Австралија, посетете ги пријателите и роднините, истражете ја австралиската дива природа, плажите, културните и историските атракции.

Mиграција

Преселете се во Австралија врз основа на вештините и работното искуство преку миграциската програма за квалификувани работници. Проверете дали Вашата професија се наоѓа на списокот на дефицитарни професии на Австралија.

Работа

Живејте и работете во Австралија привремено или постојано, пронајдете можност за вработување, аплицирајте за работа и обезбедете си австралиска работна виза.

Бизнис

Започнете бизнис и инвестирање во Австралија, аплицирајте за соодветна виза и информирајте се за австралиските закони, како и за правата кои ги имате.

Саем на австралиското образование во Скопје, Македонија 2018 | Гледај во иднината - Студирај во Австралија

Skopje, Саем на австралијско образование

City Hall Center

Skopje, Makedonija

25.10.2018

Повеќе детали
Саем на австралиското образование во Белград, Србија 2018 | Гледај во иднината - Студирај во Австралија

Beograd, Саем на австралијско образование

Hotel Metropol Palace

Beograd, Srbija

27.10.2018

Повеќе детали
Саем на австралиското образование во Бања Лука, БиХ 2018 | Гледај во иднината - Студирај во Австралија

Banja Luka, Саем на австралијско образование

Hotel Bosna

Banja Luka, Bosna i Hercegovina

28.10.2018

Повеќе детали
Саем на австралиското образование во Загреб, Хрватска 2018 | Гледај во иднината - Студирај во Австралија

Zagreb, Саем на австралијско образование

Hotel Sheraton

Zagreb, Hrvatska

30.10.2018

Повеќе детали

Потребна Ви е помош за аплицирање за австралиска виза?

Пополни го прашалникот за виза