Саем на австралиско образование

  • Почетна
  • /
  • Настан
  • /
  • Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!"

Детали

Датум

27.10.2018

Време

12:00-16:00

Локација

Место

Hotel Metropol Palace

Град

Beograd, Srbija

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент

Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!" - Beograd

Сподели со пријатели