Саем на австралиско образование

Детали

Датум

29.10.2019

Време

17:00-20:00

Локација

Место

Banjalučki sajam

Град

Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент

Саем на австралиско образование "Future Option" - Banja Luka

Сподели со пријатели