Саем на австралиско образование

  • Почетна
  • /
  • Настан
  • /
  • Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!"

Детали

Датум

25.10.2018

Време

16:00-18:30

Локација

Место

City Hall Center

Град

Skopje, Makedonija

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент

Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!" - Skopje

Сподели со пријатели