Саем на австралиско образование

  • Почетна
  • /
  • Настан
  • /
  • Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!"

Детали

Датум

30.10.2018

Време

17:00-20:00

Локација

Место

Hotel Sheraton

Град

Zagreb, Hrvatska

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент

Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!" - Zagreb

Сподели со пријатели