FutureOption.net

Саем на книгата и образованието

Детали

Датум

22.10.2017

Време

10:00-20:00

Локација

Место

Beogradski sajam

Град

Белград, Србија

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент
Future Option - Global Education

Саем на книгата и образованието "Клучот е во книгите" - Белград

Агенцијата Future Option беше еден од излагачите на Белградскиот саем на книга и образование, кој траеше од 25.10 до 29.10.2017. Во сабота на 28-ми октомври, Елена Симиќ, директорката на агенцијата одржа презентација за опциите на студирање во Австралија, деталите поврзани со процесот на аплицирање за виза и за тоа како изгледа студентскиот живот во Австралија.

Сподели со пријатели