FutureOption.net

Регистрациски формулар : Саем на образование 2022Датум

22.10.2022
11:00-15:00

Локација

Marriott Hotel,
Плоштад Македонија

Организација

Future Option

Саем на образование 2022 - Скопјe

Датум: 22.10.2022 - Време:11:00-15:00

Што ве очекува?

  • Се за стипендии, опциите и условите на студирање во Австралија и Канада
  • Информации за работата во текот на студирањето и студентскиот живот
  • Презентација за процесот на подготовка и аплицирањето за студентска виза
  • Искуства на студентите од целиот регион кои се на студии во Австралија или Канада
  • Разговор со представниците на образовни институции

Елена Симиќ - Советник за студирање во странство

На саемот ке имате можност да ја слушнете презентацијата на Елена Симиќ, сертифициран образовен советника со големо искуство, која преку долгогодишната работа успешно запишала на студии во странство голем број студенти од целиот регион.

Презентацијата ќе опфати:

  • Опции за студирање и упис на студии
  • Подготовка и аплицирање за студентска виза
  • Можности за работа за време и по студирањето
  • Информации за цените, сместувањето и студентскиот живот

Искористи ја шансата и дознај сè за заминувањето и студирањето во Австралија и Канада. Регистрирај се!

Gold Sponsor

Регистрирајте се за настанoт

Присуствувајте на саемот на агенцијата Future Option.

Оди на регистрација