Саем на образование Скопјe 2018

Регистрирај се за настанoт: скопје

Date

25.10.2018
16:00-18:30

Location

City Hall Center, Скопје
Кеј Димитар Влахов бб

City

Скопје 1000
Maкедонија

Саем на австралиско образование - Скопјe

Саем на австралиско образование 2018 "Гледај во иднината - Студирај во Австралија", Скопје Четврток 25.10.2018, 16:00 - 18:30.

На саемот ќе имате можност да дознаете се за опциите и условите за студирање во Австралија, да ги слушнете искуствата на студентите од целиот регион кои завршиле или моментално студираат во Австралија и да разговарате директно со претставниците на австралиските образовни институции кои ќе бидат присутни.

Саемот е организиран од агенцијата за образование Future Option, која долги години успешно посредува во процесот на припремање и аплицирање за австралиски визи. Во изминатите години им помогнавме на голем број студенти од целиот регион да најдат соодветни студии во Австралија и ги водевме низ целата постапка, од уписот до аплицирањето за виза.

Влезот на саемот е бесплатен, али регистрацијата е задолжителна поради ограничениот број на места.

Елена Симиќ - Агент за студирање и заминување во Австралија

На отворањето на саемот ќе имате можност да ја слушнете презентацијата на Елена Симиќ, сертифициран образовен агент со големо искуство, која преку долгогодишната работа успешно запишала на студии во Австралија голем број студенти од целиот регион.

Презентацијата ќе опфати:

  • Опции за студирање и упис на студии во Австралија
  • Подготовка и аплицирање за студентска виза
  • Можности за работа за време и по студирањето
  • Информации за цените, сместувањето и студентскиот живот

Искористи ја шансата и дознај сè за заминувањето и студирањето во Австралија. Регистрирај се!

Регистрирајте се за настанoт

Посетете го најголемиот саем на австралиско образование во Југоисточна Европа

Оди на регистрација

Регистрирајте се за настанoт

Посетете го најголемиот саем на австралиско образование во Југоисточна Европа

Оди на регистрација