Radna viza za Australiju

Radna viza za Australiju

Radna viza - Temporary Skill Shortage (podklasa 482)

Ova radna viza ima tri strima, Short-Term, Medium-Term i Labour Agreement i omogućava vam da privremeno radite u Australiji.

Uslovi za Radnu vizu

Osnovni uslovi koje je potrebno ispuniti za radnu vizu su:

  • Da ste nominovani za posao od strane odobrenog sponzora i da je nominacija odobrena
  • Zadovoljavate sve potrebne veštine i kvalifikacije, uključujući i pozitivne nostrifikacije veština (skill assessment)
  • Ispunjavate zahteve poznavanja engleskog jezika
  • Ispunjavate ste uslove koji se primenjuju ili su se primenjivali na vašu poslednju vizu
  • Ispunjavate uslove koji se tiču zdravlja i karaktera
  • Ispunjavate sve dodatne zahteve strima za koji se prijavljujete

Šta omogućava radna viza

Radna viza za Australiju, omogućava odlazak i rad u Australiji onima koji se bave nekim od zanimanja koja se u Australiji vode kao deficitarna, imaju potrebno iskustvo i veštine u toj oblasti, kao i poslovnu ponudu australijskog poslodavca.

Dužina trajanja radne vize

Od jedne do četiri godine - zavisno od vaše nominacije, strima vize i okolnosti.

Apliciranje za radnu vizu

Za radnu vizu aplicira se online preko sajta imigracione službe Australije.

Takse i vreme obrade

Osnovna taksa za obradu aplikacije za short-term opciju iznosi AUD1.150, a za medium-term i labour agreement AUD2.455.

Potrebna Vam je pomoć oko apliciranja za australijsku vizu?

Popuni vizni upitnik