Biznis viza za Kanadu

Biznis viza za Kanadu

Biznis viza za Kanadu

Ukoliko nameravate da se nastanite u Kanadi i u ovoj zemlji velikih mogućnosti pokrenete sopstveni biznis, potrebna vam je biznis viza (Start-up Visa).

Uslovi za biznis vizu

Pored nekih pojedinačnih uslova i dokumenata koji se mogu tražiti od vas, generalni uslovi za pokretanje biznisa u Kanadi su:

  • Da imate biznis plan, inovativnu i kreativnu ideju za pokretanje biznisa.
  • Da imate garanciju ili pismo podrške (Letter of Support) od jedne ili više kanadskih organizacija koje su spremne pa podrže i investiraju u vašu biznis ideju.
  • Da imate dovoljno novca da započnete svoj biznis u Kanadi.
  • Da ispunjavate druge uslove koji se tiču poznavanja jezika, biometrijskih podataka, zdravlja i karaktera.

Šta omogućava biznis viza

Biznis viza vam omogućava da kao stalni rezident živite i radite u Kanadi, tj. da uložite svoj kapital u pokretanje i razvijanje sopstvenog biznisa u ovoj zemlji velikih poslovnih mogućnosti. Biznis možete da pokrenete još u toku procesiranja vaše aplikacije za Start-up vizu, uz privremenu radnu dozvolu koja se odnosi na ovu vizu.

Dužina trajanja viznis vize

Apliciranje za biznis vizu

Za biznis vizu aplikacija se šalje mejlom na adresu imigracione službe Kanade.

Takse i vreme obrade

Taksa za obradu aplikacije za biznis vizu iznosi 1.540CAD, a prosečno vreme obrade je od 12 do 16 meseci.

Potrebna Vam je pomoć oko apliciranja za vizu za Kanadu?

Popunite vizni upitnik