Саем на австралиско образование

  • Почетна
  • /
  • Настан
  • /
  • Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!"

Детали

Датум

28.10.2018

Време

12:00-16:00

Локација

Место

Hotel Bosna

Град

Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Организација

Елена Симиќ - Образовен агент

Саем на австралиско образование "Гледај во иднината - Студирај во Австралија!" - Banja Luka

Сподели со пријатели